Është e pamundur të besosh që vetëm 20 vjet më parë askush nuk e dinte se çfarë ishte Google ose Netflix.

Por koha ka kaluar dhe që atëherë, ne kemi ndryshuar plotësisht rregullat.

Në ditët e sotme, ne bëjmë gjëra që njerëzit nuk mund të kishin ëndërruar më parë si të mirëqenë, gjë që dëshmon se 20 vitet e fundit janë mbushur me shumë ndryshime ndryshe nga dy dekada më parë.