Siç thonë ata, është një punë e ndyrë, por dikush duhet ta bëjë këtë. Për shumë prej nesh, biznesi i varrimit është shumë i mërzitshëm dhe “i sëmurë” për tu trajtuar. E megjithatë, me të vërtetë është e mundur të mësohesh me asgjë.

Sa e çuditshme sikurse disa prej nesh do të ishin vetëm me një trup të vdekur, është një gjë e përditshme për drejtuesit e vdekjeve dhe të funeralit. Por edhe kur ju jeni mësuar të merreni me të vdekurit, jeta është plot me surpriza. Dhe kur diçka mund të zvarritet edhe nga punonjësi funeral më me përvojë, ju e dini se duhet të jetë me të vërtetë i çuditshëm.

Pra, qofshin nga vet trupat apo nga aksidente funerale, këto 10 pamje të çuditshme arritën të dalin jashtë për punëtorët e varrimit.

1. Kufomat ndonjëherë drejtohen vetë

Është e rrallë për të suprizuar punëtorët e varrimit, por mortis rigoroz mund të bëjë disa gjëra të çuditshme.

2. Kufomat mund të kenë ereksion

Është quajtur “epshi i engjëllit”. Me sa duket ereksioni ndodh kur ju përgatitni një trup në një mënyrë të caktuar.

3. Disa kufoma mund të “luajnë” pak

Një teknologji e rikuperimit të indeve dikur kishte një donator të mbështjellë gishtat rreth dorës ndërsa po e rruanin atë.

4. Një drejtor funeral kishte një dërgesë të madhe për Krishtlindje

LEXO EDHE:  Puna e ëndrrave! Paguheni 130 mijë $ për të jetuar në këtë ishull (Foto)

Makina e funeralit nuk kishte mjaft vende kështu që u desh që ajo të drejtonte mjetin me 11 kufoma në të.

5. Një mortist duhej të përgatiste funeralin e djalit të tij

Ajo e donte punën, por ajo ça i ndodhi e nxiti atë të dilte në ‘pension’ më herët.

6. Një burrë vdiq i dehur në funeralin e të atit

Ai e teproi me pijen e tij dhe u rrëzua në një karrige, pasi i paguante respektet e tij. Kur gruaja e tij shkoi ta zgjojë, ai kishte vdekur para një ore.

7. Kur vëllai binjak shkoi në funeralin e vëllait të tij të vdekur, ai ishte veshur në të njëjtën mënyrë si e të vdekurit.

8. Një grua e moshuar kishte lënë një amanet interesant

Ajo kishte një sy xhami dhe donte që ajo të mbetej e hapur për funeralin.

9. Kufomat janë të ‘shpifur’

Nuk është një gjë e pazakontë që një mortist të jetë i mbuluar me gjak, vjellje dhe fekale deri në kohën kur ata mbarojnë me një trup.

10. Kufomat nuk janë gjithmonë të qetë

Nëse ata ende kanë ajër në mushkëri, ata mund të gurgullojnë, të rënkojnë ose të dridhen.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook