Macet nuk mund të durojnë shumë, ato mbahen për kafshë të vështira dhe që nuk i detyron dot të bëjnë diçka që nuk u pëlqen ose që ju doni pasi që në fillimet e hershme kanë qenë tepër kafshë vetjake.

Teksa në një foto macet mund të jenë shumë të adhurueshme duhet ta dini se çfarë kanë hequr pronarët për atë fotografi. Këto 20 selfie që do ju tregojmë janë vërtetë për të qeshur dhe nuk do të zhgënjeheni. Vlen vetëm për tu përmendur fakti që herës tjetër që merrni një mace në krahë për një foto duhet të keni kujdes pasi selfie që prisni nuk mund të shkojë ashtu si doni.