Pothuajse të gjithë meshkujt e dijnë që kur femrat kanë dëshira seksuale, çlirojnë aromën, së cilës ata nuk mund t’i rezistojnë dot.

Por, femrat kanë edhe ditë të caktuara gjatë të cilave joshen nga meshkujt e pashëm dhe dominues.

Gjatë periudhës së ovulacionit femrat bëhen pak më të egra, të gatshme për joshje, ndërkohë që më shumë kujdesen për pamjen e tyre dhe janë shumë xheloze ndaj konkurrencës.

Sapo dalin nga shtëpia fillojnë gjuetinë e pavetëdijshme ndaj meshkujve. Ecin më ngadalë, nxjerrin gjoksin para, fytyra u shkëlqen dhe ndihen më tërheqëse dhe me vetëbesim më të madh se kurrë më parë.

Mashkullin që u pëlqen gjatë kësaj periudhe, do ta mbrojnë fuqishëm nga konkurrenca, përkatësisht nga femrat e tjera që të gatshme për t’u shumuar, siç thuhet për botën shtazore. Ky është momenti kur në pah del xhelozia.

Pranë mashkullit që kanë “mbërthyer”, ato do të jenë shumë të buta dhe të kujdesshme, të këndshme, do të bisedojnë me zë të qetë dhe do të sillen më shumë seksi.

Edhe ky është “karrem”, të cilin edhe pse në mënyrë të pavetëdijshme, e hedhin gjatë ovulacionit.

Kur zgjasin ditët e “veta” atyre u nevojitet më pak kohë që të vendosin për të bërë seks, janë të gatshme për aventura të shkurtra dhe kur më lehtë do të dorëzohen para sfidave, sesa ditëve të tjera të muajit.

LEXO EDHE:  11 Fakte rreth femrave për të cilat nuk keni dëgjuar më parë

Nëse janë në lidhje me partner të butë dhe me trup jo aq të zhvilluar, do të shohë më me shumë dëshirë meshkujt me pamje më burrërore dhe më të fuqishëm.

Këto ditë të veçanta udhëheqin edhe ëndrrat e tyre, prandaj më shpesh ëndërrojnë skena me seks.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook