Sipas Horoskopit të Paolo Fox, këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme.

DEMI:
Ata që kanë lindur nën shenjën e Demit janë shumë konstruktivë dhe plot imagjinë. Kush ka bërë propozime në dashuri dhe në punë, akoma nuk ka marrë përgjigje. Saturni dhe Marsi janë pozitivë dhe sjellin një pasion të ri dhe shumë kreativitet. Në këtë periudhë do të ketë një mënyrë për të rimarrë formën fizike, pas një fillimi mjaft të lodhshëm të nëntorit. Do të gjeni një mënyrë për të dalë në pah.

LUANI:
Ju mund të merrni një konfirmim ose një lajm të mirë të papritur. Do të jetë një e diel interesante edhe për marrëdhëniet me të tjerët. Ata me një problem familjar mund të përpiqen ta zgjidhin atë. Marsi nuk do të jetë më kundër, kështu që mund të ketë një pikë kthese në një çështje personale. Ata që kanë bërë një kërkesë janë gati të marrin përgjigjen që prisnin. Ju keni më shumë shpresë tashmë.