1- Po e nisim nga ky fshat në Britani emri i të cilit do të thotë “Më mëshiro!”

2- Ky është një fshat në Oregon dhe kuptimi i emrit të tij është, “i mërzitshëm”

3- Ky është një fshat në Kaliforni me emrin ”Cool”

4- Ky është një fshat në New Jersy dhe emri tij përkthehet: ”tërmeti djathit”.

5- Ky është një fshat në Angli dhe emri tij përkthehet: ”guri idiot”

6- Ky është një fshat në Angli dhe emri tij përkthehet: ”I shpifur”

7- Fshat në kolorade me emrin: ”Ska emër”

8- Ky fshat në Oregon quhet Half.com

9- Fshat në Marilend dhe emri saj është ”aksident”

10- Ky vend gjendet në Australi dhe përkthehet: ”Ska vend tjetër”

11- Kjo është Puka jonë që do të thotë: ”e vjedhë”. (Nuk dihet nga e kanë marrë të huajt këtë kuptim por në fjalorin shqip Puk(ë) do të thotë gërmuq. Ndoshta kanë e kanë nënkuptuar si “i shpifur” sa të bënë për të vjellë, një krahasim me shprehitë e tyre të përditshme)

12- Ky është një fshat në Arizonë me emrin: ”Pse”

13- Fshat në Misisipi me emrin: ”Pse jo”

14- Ky fshat në Misuri me emër: ”i çuditshëm”

15- Ky fshat në Xhorxhia me emër ”Dyerve të Santa Claus”

16- Fshat në Australi me emrin: ”Vendkalimi erërave”

17- Ky është një fshat në Spanjë dhe emër tij do të thotë: ”Një budalla nga Frontera”

18- Ky është një fshat në Teksas me emrin: ”Grimca”

19- Kjo është një zonë në Meksiko me emrin: ”E vërtetë ose ndëshkim”

20- Emri një fshati në Uells që përbëhet nga 60 gërma

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook