Duket se 1 janari dhe në vazhdim nuk do të jetë njësoj për duhanpirësit të cilët tashmë do të përballen me një tjetër “realitet”.

Sipas ndryshimeve të paketës fiskale për vitin 2018, tashmë një paketë cigaresh do të kushtojë 7 lek më shumë se më parë.

Mësohet se ndryshime do të ketë edhe në fushën e teknologjisë dhe informacionit, pasi nga 1 janari qeveria do të ul tatimin mbi të ardhurat për të gjitha bizneset e kësaj fushe, nga 15% në 5%.

Kjo ulje do të aplikohet për ato biznese që prodhojnë softëare me destinacion jashtë Shqipërisë, me qëllim që të nxitet ky sektor që prodhon për eksport.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook