Një video gazmore ka bërë xhiron e rrjetit.

Bëhet fjalë për një vajzë 3-vjeçare që flet në telefon me një shoqe imagjinare.

Mënyra se si vogëlushja Daisy Haely flet në telefon do t’ju shkrijë së qeshuri dhe do t’u ndryshoj humorin nëse keni pasur një ditë të ngjeshur.