Në bazë faktesh, dëshmish dhe historish të vërteta, ne kemi përgatitur një listë prej 4 pikash për të identifikuar të gjitha shenjat që tregojnë se ai po flirton me dikë tjetër.

Mjafton të keni parasysh këto gjëra:

1. Ai ruan me kujdes të tepruar pajisjet e tij. Mënyra më e mirë për të zbuluar flirtet është përmes e-mailave inkriminues, bisedave në mesenxher, mesazheve në celular apo faturave të paguara. Pra nëse ai po flirton me dikë tjetër, do t’i mbrojë pajisjet e tij ose do të reagojë në mënyrë difensive nëse ju në mënyrë të pafajshme prekni telefonin ose kompjuterin e tij.

2. Ai fillon të merret me fitness. Arsyeja është e qartë, por është edhe një shenjë të cilën shumë femra nuk e vërejnë.

3. Ka aromë tjetër. Kur ai vjen në shtëpi dhe ka aromë ndryshe prej asaj që kishte në mëngjes.

4. Asgjë nuk e brengos më. Nëse mashkulli juaj papritmas fillon të sillet përreth shumë i gëzuar dhe duke fishkëllyer, atëherë ju duhet ta zbuloni arsyen pse, sidomos nëse ai ishte i rrëmbyer më parë. Një kombinim i seksit shtesë dhe kujdesit do ta bënin më të qetë atë, madje edhe më të çiltër.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook

LEXO EDHE:  4 shenjat që ju dërgon trupi kur është i mbushur me toksina dhe parazitë