Mjaftojnë veç 5 sekonda që dikush të krijoj një përshtypje për ty ama në këto 5 sekonda, ju mund të thoni apo bëni diçka të cilën smund ta riparoni. Për fatin tuaj tuaj të mirë ne kemi zbuluar 5 veprime të cilat nuk duhet t’i bëni kurrë nëse dëshironi t’i lini dikujt një përshtypje të mirë që në takim të parë.

1 – Mos gënjeni apo mos u mburrni, thjesht tregoheni qesharak.

2 – Mos u sforconi shumë, ka rrezik të dilni bllof dhe të thoni gjëra pa kuptim. Tregohuni të lirshëm.

3 – Mos u tregoni asnjëherë shumë të hapur. Disa rezerva do të ishin mirë.

4 – Mos u friksoni gjatë pauzave në mes të bisedave. Janë mëse normale kur nuk njiheni. Mos u përpiqni që këto pauza t’i mbushni me muhabete të pakuptimta.

5 – Mos bëni shumë pyetje. Përpiquni të dëgjoni më shumë dhe tregohuni me takt.