Le ta pranojmë që telefoni është bërë si një sëmundje për të gjithë dhe shumicën e kohës e mbajmë me vete.

Ka disa vende ku nuk duhet ta mbani kurrë celularin, prandaj lexoni me kujdes.

1. Në xhepa
Nëse mbani celular në xhep do të keni dhimbje barku dhe këmbe.

2. Poshtë jastëkut
Do të zgjoheni keq dhe për më tepër do të ndjeni dhimbje koke për shkak të rrezeve të dëmshme.

3. Afër fytyrës
Do të dëmtoni lëkurën pasi bakteret në telefon transmetohen menjëherë.

4. Pranë fëmijëve
Ndonjëherë janë mjeti i duhur i shpërqendrimit për ta, por dëmi që shkakton në trupin e tyre është shumë më i madh.

5. Poshtë bluzave ose tek reçipetat
E besoni apo jo ka edhe njerëz që i vendosin këtu. Duhet të kuptoni se këto zona janë shumë delikate, prandaj ndikohen nga rrezet e dëmshme.