Shumë shpejtë pritet që të ngrihet në fluturim aeroplani më luksoz që është ndërtuar nga dora e njeriut .Ai u prezantua nga kompania Airbus dhe brenda tij gjendet një panoram përmes të cilës mund të shihet qielli.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]