Një aksident tragjik ka ndodhur në Bolivi, ku nga përplasja e dy fugonëve kanë humbur jetën 17 persona dhe janë plagosur 9 të të tjerë.    

Policia ka hapur një hetim për të mësuar rrethanat e përplasjes tragjike,por nisur nga informacionet e deritanishme dyshohet se aksidenti ka ndodhur si pasojë e shpejtësisë së lartë që kanë patur dy automjetet.