Dy të rinj janë aksidentuar në mbrëmje në Tirane , tek rruga e Dibrës. Të dy të rinjtë janë përplasur me motorra por fatmirësisht pa pasoja të rënda për jetën.

Përkatësisht 20 vjeçari me iniciale M.K dhe 28 vjeçari me iniciale H.V janë drejtuesit e mjeteve, ku njëri nuk ishte i pajisur me leje qarkullimi.

Pas mjekimit në ambientet spitalore janë larguar për në banesat përkatëse.