I njëjti hajdut ka sulmuar shtëpinë e Kim Kardashian dhe Kylie Jenner brenda një nate.

Një burrë është kapur nga kamerat e sigurisë rreth shtëpisë së Kylie Jenner në Hidden Hills të Kalifornisë të hënën.

Po atë natë ai u shikua edhe tek shtëpia e Kim Kardashian duke kërkuar diçka në kutinë postare.

Pasi u vu re nga ekipi i sigurisë hajduti ja doli të arratisej.