Aktori i njohur turk, Ibrahim Çelikkol, i cili është bërë një personazh mjaft i pëlqyer pas rolit të tij si Ferhati në serialin “Dashuri bardh e zi”, së shpejti pritet që të bëhet baba për herë të parë.

Sipas mediave turke bashkëshortja e tij Mihre është dymuajshe shtatzënë dhe po ashtu thuhet se aktori ka zgjedhur edhe emrin për bebushin e tij.

Ai dëshiron që të bëhet baba i një djali dhe emri që ka menduar t’i vendosë është Ali