Ballina Aktualitet Fotot dhe video e mbrëmjes se terrorit në Londër

Fotot dhe video e mbrëmjes se terrorit në Londër

Mbrëmja e horroit duket se në Londër nuk do harrohet kurrë sepse ka lënë një shije të keqe për të gjithë me anë të fotove dhe videove që kanë mbetur nëpër rrjet që gjithkush të solidarizohej kundër këtyre përpjekjeve barbare.