Ballina Aktualitet FOTO/ Më në fund përfundon, shikoni si duket bulevardi i ri i...

FOTO/ Më në fund përfundon, shikoni si duket bulevardi i ri i Tiranës

Siç duket në këto foto, ajo që lë mbresë është projekti i gjelbërimit të Bulevardit të Ri, që parashikon mbjelljen e 1100 pemëve me 18 lloje të ndryshme, të cilat çelin në stinë të ndryshme dhe ku lartësia e pemëve shkon nga 4 deri në 7 metra. Gjithashtu do të mbillen edhe 7300 copë shkurre nga 58 lloje të ndryshme.

Bulevardi tashmë ka hapsira të gjelbra për të gjithë dhe janë vendosur edhe stola për gjithë grupmoshat që të kalojnë kohën e lirë me njëri-tjetrin. Kjo është një arritje dhe për banorët e zonës pasi nuk kishin njohur ndërhyrje prej vitesh.

no images were found