Ballina Aktualitet Sot nis sezoni i ri shkollor para-universitar, 495 mijë nxënës ulen në...

Sot nis sezoni i ri shkollor para-universitar, 495 mijë nxënës ulen në bankat e tyre

Sot ka nisur një tjetër vit shkollor për nxënësit dhe mësuesit i cili pritet të jetë edhe njëherë frytdhënës dhe pse jo drejt rrugës së përmirësimit të arësimimit të fëmijëve tanë.

Ky vit gjithashtu do jetë i ngarkuar ku pritet që shkollat të hapin dyert për më tepër se 495 mijë nxënës në rang kombëtar nga ku 32858 do jenë fëmijë të klasave të para që do ulen për herë të parë në bankat e shkollës dhe për të nisur rrugëtimin e jetës së tyre nëpërmjet saj.

Policia ka shtuar efektivët e policisë për ruajtjen e rendit publik dhe sigurinë e vogëlushve në shkolla, teksa rëndësi iu kushtua edhe trafikut i cili pritet të jetë i rënduar nga sot e mbrapa që ka shkollë.