Ditën e sotme janë arrestuar dy shqiptarë nga policia angleze pasi akuzohen për grabitje me armë.
Dy shqiptarët e arrestuar jane Fabion Kuçi dhe Azen Dajçi të cilët akuzohen se kanë kryer grabitje me armë në veri të Londrës.

Në momentin  e arrestimit dy shqiptarëve ju janë kapur dhe armë zjarri.