“DuaLajm.com” i drejtohet për ndihmë të gjithë qytetarëve për të ndihmuar familjen e emigrantit shqiptar që humbi jetën ditën e djeshme.

DuaLajm.com bën me dije se Artan Baci ka humbur jetën ditën e djeshme në Skoci nga sëmundja e rëndë melingjitës në moshën 36 vjeçare.

Të ndihmojmë familjen e Artanit për një varrim dinjitoz në vendlindje pranë familjarëve të tij.

“Artan Baci një emigrant i pa fat ne Skoci, ndërroi jetë ditën e djeshme nga sëmundja e rëndë melingjitës në moshën 36 vjeçare. Artani nuk kishte shumë që kishte ardhur në Skoci dhe ishte pa letra. Familja nga Puka nuk ka kurrfarë mundësie për t’ia sjellë trupin e tij në vendlindje. Ju lutem ndimojeni familjen e Artanit për një varrim dinjitoz në vendlindje pranë familjarëve. Shpërndaje të lutem”

https://www.gofundme.com/send-artan-home

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook