Pas arretimit të ish-drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, njëherësh ish-deputetit socialist Arben Çuko.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Rama shprehet se i vjen keq për Çukon, por qeveria për krah drejtësinë.

“Keqardhje për A.Çukon po për ne s’ka dy qëndrime në raport me ligjin,ka vetëm një;s’ka dy qasje në raport me drejtësinë, ka vetëm një;s’ka dy fytyra në raport me qytetarët, ka vetëm një! Ne s’jemi e kurrë s’do jemi njësoj si të tjerët. Ne gjithnjë kemi vetëm një krah: DREJTESINE!ë me”, – shkruan Rama.

Kujtojmë se, pak minuta më parë, Policia e Shtetit konfirmoi lajmin e arrestimit të ish-Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve dhe ish-deputetit, Arben Çuko.