Jashar Hysa një 30-vjeçar nga fshati Varosh i Tiranës, u arrestua nga komisariati nr.6 me akuzën e armëmbajtjes pa leje.

Në banesën e tij, gjatë kontrollit nga Policia, u gjet një kallashnikov dhe një karikator me 146 fishekë.

Në banesën e tij, gjatë kontrollit nga Policia, u gjet një kallashnikov dhe një karikator me 146 fishekë.