Atentati me dy viktima të mërkurën në darkë , në Vlorë mund të kishte pasur një bilanc akoma më tragjik. Një fëmijë që luante me bicikletë shumë pranë vendit ku u ekzekutuan të ndjerët, kreu i OSSHE në Vlorë, Roland Saliu dhe biznesmeni, pronar i një media lokale, Mirvjen Hyseni, i ka shpëtuar për mrekulli plumbave.

Ajo mësohet të jetë vajza e mitur e Hysenit, e cila kishte qenë duke luajtur me bicikletë në ambjentet e jashtme të lokalit, pak caste para breshërisë.

Sic shihet dhe në foto, bicikleta ka mbetur aty, si dhe nje palë shapka, që thuhet se janë të fëmijës që ndodhej rastësisht në vendin dhe momentin e gabuar.