Policja më “seksi” që ka Gjermania është konisderuar Adrienne Koleszar, 34-vjeç.

Për shkak të formave fizike perfekte që ajo ka dhe që nuk nguron ti tregojë në Instagram, numëron rreth 500 mijë ndjekës në rrjetet sociale. Kjo gjë ka shqetësuar autoritetet gjermane, ku disa ditë më parë u raportua se asaj i ishte dhënë një ultimatum që të zgjidhte ose fotot me bikini ose policinë.

Nga fotot në instagramin e saj rezulton se Adrienne ka shpërndarë përsëri foto të nxehta nga plazhet tropikale, gjë që do të thotë se ka hequr dorë nga policia.