Gazmend Bardhi, sekretari i Përgjithshëm ka reaguar pas postimit të kryeministrit për njollosjen e Ministrisë së Brendshme me bojë.

Kryeministri Rama e quajti veprimin e protestuesve të opozitës si produktin më të mirë për nxirjen e Shqipërisë në Botë, por për demokratin Bardhi, Shqipërinë e ka nxirë Edi Rama duke e kthyer në këto 6 vite në  “bazë operacionale të krimit të organizuar rajonal”, “pikë kyçe të shpërndarjes së heroinës në gjithë Europën” dhe “vend kryesor të pastrimit të parave në botë”.


“ Shqipërinë e ka nxirë Edi Rama duke e kthyer në këto 6 vite në “bazë operacionale të krimit të organizuar rajonal”, “pikë kyçe të shpërndarjes së heroinës në gjithë Europën” dhe “vend kryesor të pastrimit të parave në botë”. Njollat e zeza sot mbi Ministrinë e Brendshme nga qytetarët ishin: 1 për Saimir Tahirin – kampionin e narkoshtetit në Ministrinë e Brendshme; 1 për Fatmir Xhafajn – kampionin e përdorimit të Policisë së Shtetit për të mbrojtur vëllain trafikant droge; 1 për Llesh Kimikun – kampionin e servilizimit, paaftësisë dhe korrupsionit! “ -shkruan Bardhi në profilin e tij.