Tani nuk po e kuptojmë kush është angazhuar me fushatën administrata qendrore apo ajo vendore ? Faktet tregojnë që edhe pse ka një VKM të Qeverisë për mospërdorimin e mjeteve shtetërore ato prapë vazhdojnë të përdoren dhe pse 7 ministrat teknik janë vendosur dhe spo bëjnë asgjë për ta ndaluar.

Fotoja tregon kamioçinën e bashkisë së Kavajës të mbushur plot e përplot me materiale propagandistike të PS-së. Bashkia e Kavajës po bën gati mitingun e së majtës në shkelje flagrante të ligjit.

Më 25 Qershor kavajasit votojnë për deputetët por edhe për kryetarin e ri të bashkisë…