Normal që pa asnjë dyshim ka reaguar në lidhje me këtë fak ish-Kryeministri Sali Berisha,ndërsa sulom qeverinë ‘Rama’.

Ai shprehet se studentëve po u ushtrohet presion nga qeveria Rama,dhe se lidhur me këtë çështje Berisha i bashkohet studentëve dhe të drejtave për çdo kënd si student.Rama po ju manipulon jo juve por të gjithë shtetin shqiptarë. Ai quan mediat kazane mediatike për çdo fakt real.Kam marrë shumë mesazhe nga studentët,në çdo vënd të shqipërisë dhe nuk mund të rri pa reaguar për këtë fakt. Studentët kanë denoncuar me pseudonime të nryshme nga frika e madhe dhe kërcënimet që kanë marrë.Një nga mesazhet që ai poston.

MESAZHI TEK BERISHA

Pershendetje Doktor Jam nje student ne universitetin Aleksander Moisiu ne Durres, dhe sot gjatë kohes qe lajmeruam nje proteste paqesore nga studentet Rektoria dhe dekanet na kercenuan me mungesë dhe mos lejimin e futjes ne provimet e kolegiumeve ju lutem shperndaje anonim se kta te pijn gjakun
faleminderit per mbeshtetjen tuaj zoti berisha por mediat kryesore censuruan protesten dhe po behen percarje dhe kercenime nga pedagoge dhe elemente studentore partiake flm nese e beni publike
kjo po ndodh tek fakulteti im i Drejtesisë.