Teksa të gjithë presim kurorëzimin e tyre, Besi e Xhensila kanë shkuar të shijojnë pushimet e tyre në brigjet e Meksikës.

Pasi kanë shkuar me punë në Amerikë ku kanë dhënë një show humori dhe këngësh të dy me sa duket aktori i humorit dhe e fejuara e tij Xhensila menduan që të mos ktheheshin aq shpejt nga kontinenti tjetër, por të shkonin më në jug diku në brigjet e Meksikës dhe pikërisht në Cancun.

Çifti ka mundësinë të çlodhet, larg streseve dhe zhurmës së kryeqytetit për t’u kthyer më pas ku më në fund pasi kanë bërë shumë dasma të të tjerve i presin ca punë nga ajo e tyre.