Ditën e djeshme aktori i njohur i humorit, Bes Kallaku, është “kapur keq” me këngëtarin e famshëm, Sinan Hoxha, duke na treguar ndryshimet e këtij të fundit ndër vite.

Por pas këtij veprimi të Besit, ka reaguar vetë Sinani, duke ia kthyer aktorit të humorit me të njëjtin monedhë shakanë.

Këngëtari ka publikuar një foto të Bes Kallakut në vitin 2008 dhe 2018.

“Këtu vërtetohet ekzistenca e Zotit”, shkruan Sinan Hoxha krahas fotos.