Humoristi shumë i dashur për publikun dhe mjaft i njohur Bes Kallaku ka bërë një postim shumë të veçantë ditën e sotme në rrjetin social Instagram.

Besi ka publikuar një sfotome prindërit e tij pavarësisht se postimet e tij me personat e dashur nuk kanë munguar asnjë moment.

Besi gjithmonë ndan me fansat foto krah dy femrave më të rëndësishme të jetës, Ijen dhe Xhesilën. Ditën e sotme na ka prezantuar plotësisht me familjen.

‘Baba e nona.’ shkruan Besi krahas fotos së rrallë familjare që ka ndarë me ndjekësit.

Besi dhe Xhensila u bënë prindër të Ajkës disa muaj më parë dhe kjo ishte një ndër ngjarjet më të komentuara në media, pas dasmës së tyre të bujshme.