Mijëra besimtarë myslimanë në mbarë botën festojnë sot Kurban Bajramin. Besimtarët shqiptarë kanë falur në orët e para të mëngjesit festën e Kurban Bajramit në Sheshin “Skënderbej”.

Besimtarët iu drejtuan Zotit me lutje për më shumë paqe dhe harmoni. Ndërkohë, e gjithë politika shqiptare ka uruar njëzëri të gjithë besimtarët, duke kërkuar që në këtë ditë të shenjtë të ketë më shumë reflektim edhe për zgjidhjen e krizës së thellë politike, në të cilën ndodhet vendi.

Nga ana tjetër, në mesazhin e tij para qytetarëve, kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Bujar Spahiu u shpreh se simbolika e kësaj dite është kurbani, si shenjë mirënjohjeje ndaj Zotit.

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri

“Allahut i intereson devotshmëria jonë. Te Allahu nuk arrin as mishi dhe as gjaku i Kurbanit, por bindja ndaj tij. Sot në këtë ditë besimi Bajrami. Dëshmia e sakrificës na bën që ti jemi Zotit mirënjohës.