Ai është më keq se Dan Blitzerian, biznesmeni i tobakove Travers Beynon ka lënë pa fjalë të gjithë ndjekësit e tij me foton që ka postuar në Instagram ku dallohet lehtësisht gruaja e tij në shtrat bashkë me 2 prej të dashurave të tij të kthyera përmbys.

E gjitha ajo që na habit është se vajzat shfaqen lakuriq dhe se gruaja e tij është shtrirë pa e vrarë mendjen mes tyre dhe tani nuk e dimë më se deri ku shkon jeta e harbuar e këtyre vipave dhe jeta e tyre luksoze e shfrenuar. Baynon njihet edhe si “Candyman” nofkë e cila përdoret për bosat e drogës. Fotot e tij me femra të shumta në krah kanë lënë përherë përshtypje dhe kjo e ka bërë atë goxha të njohur tek rrjeti social “Instagram”.