Tifozat e skuadrës së Tiranës, kanë dalë ditën e sotme përpara Bashkisë së Tiranës pa lajmëruar dhe si pasojë kanë bllokuar gjithë trafikun e kësaj zone që vlen për tu përmendur se është një nga pikat kyçe sidomos me punimet e sheshit të ri.  

Mësohet se arsyeja e kësaj proteste është rënia e skuadrës së tyre në kategori të dytë. Ditën e shtunë Tirana zhvilloi një ndeshje me Vllazninë, në “Loro Boriçi”, ku nuk arriti dot të merrte më shumë se një brzim 0 – 0. Kjo gjë i ka revoltuar pamasë tifozët të cilën kanë zgjedhur të protestojnë për këtë çështje.