Bon Jovi nuk i ka kursyer mendimet e tij kundrejt sipërmarrëses Kim Kardashian.

Këngëtari legjendar në një intervistë të dhënë së fundmi ka thënë se Kim është thjesht një pornostare me fat asgjë më shumë.

“Është e tmerrshme se si jetojmë në këtë kohë ku të harxhosh edhe 60 sekonda të jetës tënde duke parë këto motra shtëpiake është gabimi më i madh që mund të bësh.” ,-tha rrokeri 56-vjeçar.

“Unë bëra një video porno dhe kështu mora famë. Më falni por kjo është e tmerrshme. Shko shkruaj një libër, pikturo, arsimohu ose këndo…je vetëm një imazh pa vlerë.” ,-përfundoi ai i irrituar ndërkohë që Kim ende nuk ka dhënë reagimin e saj.