Ballina Aktualitet Arrestohen 12 të parët për sulmin e Londrës

Arrestohen 12 të parët për sulmin e Londrës

Mesaduket Britania ka bërë hapin e parë drejt zgjidhjes së 3 sulmeve të djeshme në orët e vona të darkës, policia britanike ka arrestuar 12 persona të dyshuar të cilët po merren në pyetje aktualisht. 

Në një banesë në Barking, diku në lindje të Londrës policia ka marrë informata dhe ka shkuar të bastisë shtëpinë e njërit prej autorëve për të zbuluar por aty mesaduket ka hasur në këto 12 persona të cilët i ka marrë dhe shoqëruar në komisariat.

Pas sulmit të Manchesterit ky është sulmi i dytë brënda kësaj jave që ka terrorizuar Londrën e cila është bërë shenjestër e shtetit Islamik dhe duket se do vazhdojë të jetë kështu për një kohë të gjatë.