Ballina Bota Doni të studioni jashtë? Ambasada Gjermane nxjerr udhëzimet e rëndësishme

Doni të studioni jashtë? Ambasada Gjermane nxjerr udhëzimet e rëndësishme

Një shans i ri është krijuar për studentët shqiptarë të cilët kanë, shumë dëshirë të ndjekin studimet jashtë vendi por mundësitë i kanë të pakta për të paguar studimin.

Duke ndjekur udhëzimet e Ambasadës Gjermane në Tiranë ata mund të përfitojnë një bursë të plotë ose të mesme. Informacionet e duhura mund ti merrni të gjitha dhe sidomos ato që kanë lidhje me kushtet për të përfituar një bursë studimi në këtë vend europian. Në faqen zyrtare ju do mund të gjeni njoftimet zyrtare mbi të gjitha mundësitë që ju jepen për të vazhduar shkollën jashtë.

Njoftimi i Ambasadës Gjermane në Tiranë

“Interesoheni për një bursë në Gjermani? Baza e të dhënave mbi bursat e DAAD-së ofron një pasqyrë të gjithë programeve më të kërkuara të bursave si dhe ju informon mbi procedurat e aplikimit, afatet etj.
Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtëm; të përzgjidhni vendin e origjinës, kriteret e tjera të kërkuara dhe ky informacion do ju serviret menjëherë! www.funding-guide.de”.