DuaLajm.Com
Flash
Ballina Massimiliano Allegri flet në lidhje me “çështjen” Cristiano Ronaldo dhe nëse do të jetë i aftë të luaj të Shtunën 1496416981_803717_1496421040_noticia_normal

1496416981_803717_1496421040_noticia_normal