Ballina Bota Njihuni me disa nga hotelet superluksoze, të preferuarat ndër vite të familjeve...

Njihuni me disa nga hotelet superluksoze, të preferuarat ndër vite të familjeve mbretërore

Disa nga hotelet të cilat janë frekuentuar nga familjet më të mëdha mbretërore .Ato kanë pamje te jashtëzakonshme dhe janë tepër luksoze.

1.”Windsor Atlantica”-Rio De Janeiro [Princi Harry në 2012]

2.”Aria Hotel Prague”-Prag[Mbreti Norodom Sihamoni në 2010]

3.”Karma Kandara”-Bali[Zara philips dhe Mike Tindall]

4.”Monastero Santa Rosa”-Itali[Princi AlbertII dhe princesha Charlene]

5.”Bristol Vienna”-Vien[King Edward VIII në 1936]

no images were found