Ballina Bota Nusja vetëm ulërinte ditën e dasmës, e tmerrshme çfarë i gjen mjeku...

Nusja vetëm ulërinte ditën e dasmës, e tmerrshme çfarë i gjen mjeku në kokë

Për këtë vajzë të identifikuar vetëm me emrin e saj Kelly, dita më e bukur u jetës u kthye në një ditë vuajtjeje.

Ajo ishte bërë nuse dhe po bëhej gati për ceremoninë e dasmës, por nisi të ndjejë dhimbje të tmerrshme koke.

Aq të padurueshme ishin sa ajo ulërinte me të madhe. Të gjithë mendonin se ajo kishte ankth.

Doktori Edward Panacek që e vizitoi fillimisht mendoi se ajo kishte nevojë për psikiatër.

Por, ai vendosi të bëjë një kontroll më të detajuar. Ai zbuloi se vajza ishte pickuar nga një lloj fluture e rrallë e njohur si larva ostride.

Por, në sallën e operacionit u zbulua se vajza kishte disa larva në kokë që kishin depërtuar në kokën e saj.

Familjarët dhe vajza u shokuan nga zbulimi. Fatmirësisht ajo arriti ta kalojë gjendjen e vështirë.