Ballina Bota Partia serbe spot kundër Ushtrisë së Kosovës (VIDEO)

Partia serbe spot kundër Ushtrisë së Kosovës (VIDEO)

Në zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë të 11 qershorit, garon dhe partia Lista Serbe, e cila është një parti që përfaqëson komunitetin serb në Kosovë.

Lista Serbe ka realizuar një video spot për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë ku siguron serbët, se nuk do lejojë themelimin e Ushtrisë së Kosovës.