Ballina Bota VIDEO/ Një zhurmë e çuditshme vinte jashtë shtëpisë, burri kalon momente tmerri...

VIDEO/ Një zhurmë e çuditshme vinte jashtë shtëpisë, burri kalon momente tmerri kur hap derën e banesës

Nëse dëgjoni ndonjë zhurmë të çuditshme jashtë banesës suaj, bëni mirë të kontrolloni njëherë nga dritarja.

Momente tmerri ka kaluar një burrë në Colorado të Shteteve të Bashkuara.

Ai jeton pranë parkut Woodland dhe në një moment dëgjoi zhurma që vinin nga jashtë banesës.

Ai vendosi të dalë të kontrollojë por papritur para i del një ari i madh i zi i cili ishte mjaft i acaruar.

Kafsha hidhet në sulm por fatmirësisht protagonisti i videos arrin të futet me shpejtësi brenda duke mbyllur derën.

Këtë herë i shkoi mirë, herën tjetër ai duhet të jetë më i kujdesshëm.