Angelina Jolie pohoi në gjykatë ditën e martë se bashkëshorti i saj Brad Pitt nuk i ka dhënë mbështetje fëmijëve pasi ajo ka paraqitur kërkesën për divorc në shtator 2016, sipas dokumenteve të gjykatës të marra nga NBC News.

Pitt ka për detyrë të paguajë mbështetjen e fëmijëve. Aktualisht, Pitt nuk ka dhënë asnjë mbështetje kuptimplotë për fëmijët që nga ndarja,” shkroi Samantha Bley DeJean, avokati i Jolie, në një dosje të shkurtër në Los Anxhelos.

Në shkresë e dërguar në gjykatë i kërkohet gjyqtarit që të detyrojë Pitt të paguante mbështetje retroaktiv të fëmijëve. Por nuk është e qartë se çfarë “mbështetje kuptimplotë” të fëmijës do të thotë për Pitt dhe Jolie, ose sa Pitt ka paguar tashmë.

“Duke pasur parasysh rregullimet joformale rreth pagesës së shpenzimeve të fëmijëve nuk janë mbajtur rregullisht nga Pitt për më shumë se një vit e gjysmë, Jolie synon të paraqesë një kërkesë për një urdhër të gjykatës për krijimin e mbështetjes retroaktive për fëmijët.

Sipas ligjit të Kalifornisë, shuma e mbështetjes së fëmijëve që një prind duhet të paguajë llogaritet nga sa secili prindër fiton ose mund të fitojë potencialisht; numri i fëmijëve në fjalë; sasinë e kohës që secili prind ka kujdestarinë e fëmijëve; dhe disa llogaritje të tjera financiare. Dosjet e gjykatës publike në lidhje me divorcin Jolie-Pitt nuk tregojnë ndonjë marrëveshje të tillë dhe nuk është e qartë nëse dikush është goditur privatisht.

LEXO EDHE:  Kjo vajzë bëri 50 operacione plastike që të dukej si Angelina Jolie, shikoni si është shndërruar ajo tani

Pas lajmit fillestar të divorcit në vitin 2016, Pitt u akuzua për abuzimin fizik të një prej fëmijëve të tij, por u pastrua nga të gjitha akuzat nga Departamenti i Fëmijëve dhe Shërbimeve Familjare në Los Anxhelos, dhe nuk u akuzua nga FBI pas hetimit të tij në nëntor të atë vit.

Që atëherë, procesi i gjatë i divorcit mes Jolie dhe Pitt duket se po shkon pa probleme. Por në qershor, një rrudhë e re u shfaq kur një urdhër i ri gjyqësor tha se Jolie kishte nevojë të lejonte Pitt të kalonte më shumë kohë me gjashtë fëmijët e çiftit. Të dy ranë dakord për një vizitë të re për verën.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook