Bugatti Chiron e ka të sigurt një vend në historinë e automjeteve, me siguri.

Jo për shkak të rekordeve të thyera për shpejtësinë marramendëse, megjithëse jemi duke pritur për një test për shpejtësinë maksimale të makinës.

Chiron është bashkuar me klubin ekskluziv të makinave të shndërruara në Lego Technic.

Modeli Chiron është i përbërë nga 3599 pjesë duke ndërtuar një model që është 14 cm i lartë, 56 cm i gjatë dhe 25 cm i gjerë.

Chiron Lego e rikrijon me besnikëri inxhinierike versionin real të modelit real me shpejtësi të kufizuar prej 430 km/h. K

a një motor W16 me 16 pistonë, kaqmbio me tetë marshe, dhe punonjës të punës dhe drejtues. Nën mbulesën, do të gjeni një numër unik serial dhe do të përfshihet një ‘broshurë kolektori’ në set.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook