Einxhel Shkira, bukuroshja që ka çmendur fansat e saj në instagram me foto tejet provokuese, rikthehet në ekran me një emision të sajin. Panvarësisht një shkëputjeje të gjatë, ajo rikthehet me një projekt te ri.

Prezantuesja nuk ka bërë të ditur televizionin apo emrin e emisionit për të cilin po punon por ka nxjerrë një informacion tepër të rëndësishëm për ndjekësit e saj. Pjesë e këtij projekti është dhe mikesha e saj, aktorja Anna Lika. 

Mbetet për tu zbuluar projekti i saj i ri, deri në momentin kur bukuroshja do të diçka më shumë.