Related image

Efektet kurative të çajrave nuk duhen harruar, por ajo që nuk dini është fakti se çajrat e përgatitur me bustina janë shumë të dëmshëm dhe duhen shmangur plotësisht.

Studimet e fundit kanë zbuluar nga ekzaminimet e bustinave të çajit, se në to ka substanca kancerogjene të cilat çlirohen sapo bien në kontakt me ujin e ngrohtë. Mund të mos e besoni, por përdorimi i shpeshtë i tyre do të sillte komplikacione në shëndet.

Gjithashtu ka pasur raste kur janë gjetur insekte brenda këtyre bustinave, kështu që shmangia e konsumimit do të ishte ide e zgjuar.

Mos harroni se përdorimi i çajit në mënyrë natyrale, pra të pa përpunuar do të jetë shumë efektiv dhe është më i rekomandueshëm.