Cas ka lënë në fuqi dënimin për Skëndërbeun. Ky vendim është publikuar në faqen zyrtare të klubit dhe me këtë vendim korçarët do të jenë të dënuar për 10 vite përjashtim nga UEFA dhe me 1 milion euro gjobë.

UEFA ka fituar betejën më klubin korçar dhe tashmë mund të themi që futbolli Shqipëtar ka pësuar një tërmet dhe Skëndërbeu është futur në ujëra krejtësisht të turbullta.