Horoskopi kinez është disi më ndyshe nga ai tradicional dhe mund të zbulojë disa gjëra interesante rreth karakterit tuaj.

Kafsha përfaqësuese në horoskopin kinez mund të përcaktohet në bazë të vitit të lindjes.

Viti i Miut

(1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Të lindurit në Vitin e Miut janë persona sharmant dhe të shoqërueshëm duke u përshtatur mjaft mirë në shumë situata sociale. Ata janë persona shumë popullorë dhe të suksesshëm në biznes. Minjtë kanë aftësi unike intelektuale duke parë shpesh mundësi që të tjerët i humbasin. Janë shumë opportunist por në dashuri janë shumë bujarë dhe të përkushtuar.

Viti i Kalit

(1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Personat e Vitit të Kaut janë shumë të durueshëm dhe të fortë, të aftë për të përballuar situata nga më të vështirat. Ata i trajtojnë gjërat me përgjegjësi të madhe dhe fitojnë lehtë respektin e të tjerëve për koefidencën dhe aftësitë që kanë. Nga ana negative ata janë persona shumë kërkues kryesisht për interesat vetiake. Dedikimi i madh në punë shpesh rezulton në mungesë pasioni apo kënaqësie në jetën personale.

Viti i Tigrit

(1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Të lindurit në shenjën e Tigrit janë shumë sensitiv dhe në harmoni me ndjenjat, çka i bën ata partner apo të dashur perfektë. Ata kërkojnë balancë mes natyrës së tyre garuese dhe nevojën për dashuri, çka i çojnë ata drejt pavarësisë nga dashuria duke sjellë pasion dhe qetësi në një marrëdhënie e duke pritur të marrin pas po të njëjtën gjë. Ata kanë vetëbesim të madh por ndonjëherë mund të tronditen nga kritikat që i bëhen. Tigrat janë të palodhshëm, janë të aftë të largohen nga situata negative dhe janë shumë kurajoz para çdo sfide çka i bën ata lidera të vërtetë.

Viti i Lepurit

(1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Të lindurit në shenjën e Lepurit janë xhentilë, të sjellshëm dhe të adhurueshëm. Ata ndihen më rehat nëse qëndrojnë jashtë situatave negative. Ata parapëlqejnë të ndjekin aventura që i kënaqin por shpesh duke harruar për personat që kanë pranë. Janë shumë të tërhequr pas argëtimit, por gjithashtu kanë aftësi intelektuale. Lepujt kërkojnë siguri në marrëdhëinet e tyre.

Viti i Dragoit

(1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Të lindurit në Vitin e Dragoit rezatojnë gjithmonë energji. Ata janë shumë të talentuar në ndjekien e qëllimeve të tyre pasi janë tepër inteligjentë. Shpesh ata ndjekin rrugën e tyre duke i anashkaluar të gjitha regullat e caktuara. Perfeksionizmi i tyre i bën të duken shumë kërkues te të tjerët po aq sa janë ndaj vetes. Dragonjtë janë të prirur për sukses dhe i pëlqejnë të gjitha sfidat që vijnë drejt tyre.

Viti i Gjarprit

(1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Gjarprinjtë janë mendimtarë të thellë. Ata posedojnë dije të shumta dhe punojnë në heshtje për të realizuar qëllimet e tyre pa i kuptuar askush. Por ata kanë gjithashtu anë sharmante dhe romantike të cilën e shfaqin në marrëdhëniet e tyre. Por në anën e keqe, të lindurit në Vitin e Gjarprit janë xhelozë të sëmurë dhe shpesh vetmitarë.

Viti i Kalit

(1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Shprehja e famshme “punon si kalë” vlen edhe për njerëzit të lindir në këtë Vit të cilët kanë një përkushtim të madh në punën që bëjnë. Ky përkushtim në punë shpesh u shpërblehet me sukses. Në dashuri ata mund të kenë probleme me emocionet pasi e humbin durimin shpejt. Të lindurit në këtë shenjë pëlqejnë të punojnë vetëm, për këtë arsye nuk shihen si lojtarë të mirë në ekip.

Viti i Deles

(1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Të lindurit në këtë shenjë shpesh perceptohen si njerëz të shoqërueshëm, të qetë dhe mirënjohës. Ata janë gjithashtu shumë sensitiv e në të njëjtën kohë të rezervuar. Delet kryesisht pëlqejnë artin, kulturën dhe historinë. Në një marrëdhënie për sa kohë ka siguri ata ndihen të përmbushur.

Viti i Majmunit

(1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Të lindurit në Vitin e Majmunit janë inteligjentë dhe energjik. Ata kanë aftësi magnetike që i ndihmojnë të fitojnë shpejt simpatinë e të tjerëve duke patur një talent të madh për t’i kthyer situatat në favor të tyre. Personaliteti i tyre shpesh perceptohet shumë i paqëndrueshëm duke e bërë të vështirë për të tjerët që t’i besojnë. Ata ia dalin shumë mirë në situata nga më të ndryshmet por e kanë të vështirë të fokusohen për të gjetur karrierën e duhur.

Viti i Gjelit

(1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

Të lindurit në këtë shenjë e kanë të lehtë të shprehin opinionet e tyre, duke besuar në të njëjtën kohë se ato janë të sakta. Por megjithëse kanë aftësinë që të shprehin opinionin hapur, duket se e kanë pak të vështirë të dalin në thelbin e asaj çka duan të transmetojnë. Ata kanë shumë miq të cilëve iu besojnë ashtu sikundër kanë edhe besimin e tyre. Kanë standarte të larta dhe janë besnikë në dashuri.

Viti i Qenit

(1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030)

Të lindurit në Vitin e Qenit janë persona të dedikuar në atë që bëjnë, duke iu përkushtuar me gjithë shpirt pavarësisht nëse është një hobi apo karrierë. Ata i mëshojnë shumë principeve të drejtësisë por kanë edhe aftësi kreative për zgjidhjen e problemeve. Për sa i përket miqve dhe partnerit ata janë njerëz të besueshëm. Ata kanë nevojë për një lidhje të sinqertrë dhe të gjatë sidomos kur kanë gjetur personin perfekt.

Viti i Derrit

(1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031)

Të lindurit në shenjën e Derrit janë persona të sjellshëm, tolerant dhe shumë të sinqertë. Ata janë të fortë intelektualisht që i ndihmon ata në bashkëbisedime të pasura. Ata kanë gjithashtu harmoni sociale çka i bën ata të kapërcejnë defektet te miqtë e tyre dhe të shohin kryesisht anët pozitive. Të lindurit në këtë shenjë janë të dhënë pas familjes dhe partnerit.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook