Ndarjet janë të dhimbshme, dhe për këtë person është mëse e vërtetë.

Një 23-vjeçar nga Kina duhej të shpëtohej nga policia pasi ish-e dashura e tij kafshoi gjuhën e tij dhe refuzoi ta lëshonte.

Sipas disa dëshmitarëve, incidenti i çuditshëm ndodhi kur i riu kishte kërkuar të ndahej me 26-vjeçaren dhe ajo donte një puthje të fundit.

Efektivët e policisë iu desh të përdornin një sprajt me piper ndaj gruas për ta liruar ish-të dashurin.

Prindërit e 26-vjeçares i shpjeguan policisë se vajza e tyre kohët e fundit u bë “mentalisht e paqëndrueshme”.

Prindërit thanë se vajza e tyre dhe 23-vjeçari kishin qenë në një marrëdhënie për disa vjet. Ata nuk thanë nëse kishin treguar që po ndaheshin.

Policia tregon se 23-vjeçari mund të dëgjohet duke qarë dhe duke u përpjekur për t’u çliruar, pasi e dashura e tij i kafshon gjuhën.

Sipas policisë, 23-vjeçari, i quajtur Liu, u dërgua në spital. Ai nuk mbajti plagë të mëdha.

E dashura e tij, e mbiquajtur Zhou, u dërgua në shtëpinë e prindërve të saj për t’u kujdesur.

“Prindërit e saj thanë se kishte marrë trajtime në Hefei për pesë vjet dhe pastaj ajo ishte shëruar plotësisht”, tha policia