DEMI
Ju jeni një shenjë e vendosur dhe kokëfortë dhe kjo veçori ju bën një pikë referimi për të tjerët. Nëse ka pasur ndonjë transformim, mundet që t’i shkaktojë bezdi ndokujt, veçanërisht nëse keni vendosur të ndryshoni jetën tuaj dhe nuk e mbuloni më rolin tuaj. Për një kohë ka lindur një frymë rebele tek ju, doni të bëni gjëra të reja dhe më të rëndësishme. Hëna kthehet pozitive dhe e diela do të jetë thelbësore për kontaktet.

LUAN
E diela do të jetë e dobishme nga pikëpamja psikofizike. Dielli, Mërkuri dhe Jupiteri janë në anën tuaj. Është momenti i duhur për t’i dhënë frymë krijimtarisë suaj. Ata me fat që kanë gjetur personin e duhur tani mund të vendosin të bëjnë projekte të rëndësishme në çift, duke përfshirë edhe lindjen e një fëmije. Kohë e mirë për udhëtime. SHpejt do të keni lajme.